×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La Setmana Santa generarà entre 160.700 i 400.000 contractes

Les previsions que ha elaborat Adecco per a aquesta Setmana Santa xifra en 400.000 els contractes que se signaran durant la campanya. Això suposa un 14% més que l'any passat. A més, la companyia de recursos humans, preveu realitzar el 25% dels contractes d'aquest període.

Comunitats on es crearà més ocupació

Andalusia serà a comunitat autònoma que més contractes signarà aquesta Setmana Santa, amb un total de 96.000. Li segueixen Catalunya, amb 50.000; Murcia, 36.000 i Madrid i Comunitat Valenciana, amb més de 34.000 contractes cadascuna.

Aquestes cinc regions concentren set de cada deu ocupacions, segons Adecco.

A més, Andalusia i Aragó seran, en termes relatius, les comunitats que tindran un major increment del nombre de contractes pel que fa a 2015, amb un creixement del 15%. I Castella-la Manxa, Catalunya i Comunitat Valenciana, amb un augment de la contractació del 10% respecte a la Setmana Santa de 2015.

Barcelona liderarà la contractació, amb la creació de 37.000 ocupacions, seguida de Múrcia (36.000) i Madrid (34.000).

Requisits dels llocs de treball

Les empreses que tinguin previst contractar, ho faran a causa de l'augment del negoci, pel pic estacional que genera el turisme.

Per aquest motiu, els perfils que més es demandaran han de comptar amb experiència prèvia en el sector, per a una ràpida adaptació al lloc.

El turisme internacional també obliga a les empreses a contractar personal amb domini d'idiomes, sent una característica fonamental per a molts dels llocs de treball que s'ofereixen en hostaleria i restauració.