×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Aprèn a gestionar l’estrès laboral amb aquests consells de salut

L'estrès en el treball és un problema que afecta molts treballadors, independentment del sector o del càrrec en el qual exerceixin el teu treball. A més, provoca un menor rendiment laboral i impedeix poder gaudir de la vida quotidiana. L'estrès en el treball fa que tinguem, de forma permanent, la ment en el treball i no deixa gaudir de la nostra vida fora d'ell.

Per això, els departaments de Recursos Humans treballen per solucionar els problemes relacionats amb l'estrès. No obstant això, l'actitud dels treballadors també és molt important per reduir l'estrès, i fomentar un bon clima laboral.

Consells per combatre l'estrès laboral

1. Ordena el teu lloc de treball i afegeix un toc personal: És més difícil mantenir la concentració si estem envoltats de desordre. Per això, el principal és ordenar el teu lloc de treball, mantenint l'espai net. Una vegada organitzat l'espai, personalitza-ho amb fotos o elements especials.

2. Gestiona les interrupcions: De vegades són inevitables les interrupcions dels companys. Però les més recurrents hauràs d'aprendre a manejar-les per evitar les distraccions innecessàries i la pèrdua de la concentració.

3. Pren-te un descans: És important prendre descansos per airejar la ment i ajudar al cervell a canviar de tasca. D'aquesta manera serà més fàcil tornar a concentrar-se en alguna cosa nova.

4. Contribueix a la comunicació: La falta de comunicació és una de les principals causes d'estrès en el treball. Fes preguntes, suggeriments i expressa les teves idees per poder entendre't millor amb els teus companys i el teu cap.

5. Conciliació: Troba l'equilibri entre la vida laboral i personal, ens sentirem més satisfets.

I si vols conèixer més formes de reduir l'estrès, no deixis de visualitzar els nostres consells de salut que podràs trobar a través del portal de Mútua Intercomarcal, i del nostre canal YouTube. No ho oblidis, Cuida’t!