×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball

Avui se celebra el Dia Internacional de la Seguretat i Salut en el Treball. Aquest any 2016 se centra en l'estrès a la feina.

Sota el tema "Estrès en el Treball: Un repte col·lectiu", incideix en els riscos psicosocials que fan que els llocs de treball siguin més estressants avui dia. L'augment de la competitivitat, les majors expectatives sobre el rendiment i les llargues hores de treball són alguns d'aquests riscos.

Actualment l'estrès relacionat amb la feina és un problema que afecta múltiples tipus de professions en diferents països. Identificar els factors de risc, protegint la salut i el benestar dels treballadors en el lloc de treball és un repte a les empreses.

En aquest sentit, l'Organització Internacional del Treball (OIT), agència especialitzada de les Nacions Unides, ha publicat els resultats de la recerca més recent sobre l'impacte de l'estrès en el lloc de treball. Pots consultar aquí més informació sobre aquest estudi.

A Mútua Intercomarcal t'oferim tot un seguit d'informació divulgativa dedicada a l'estrès laboral, així com a aspectes relacionats com la conciliació laboral i familiar. Pots accedir-hi fent clic aquí.