×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Recomanacions per desconnectar a l'estiu

Moltes empreses ja han començat l'horari d'estiu i alguns ja es troben gaudint d'uns dies de vacances. Però de vegades resulta difícil desconnectar del treball, i la tensió i l'estrès diari ens acompanyen durant els dies de descans.

Per això, proposem algunes pautes que experts recomanen per aclarir la ment, si bé cal fer-ho de forma gradual.

Recomanacions per desconnectar a l'estiu

Abans d'anar-te de vacances, deixa tot el que puguis tancat. D'aquesta forma evitaràs la preocupació d'haver-te deixat temes sense resoldre, i les reclamacions corresponents durant els dies de descans. Deixar-ho tot ben lligat abans de marxar-se de l'oficina és la millor manera per no haver d'estar pendent del treball.

Coordina el treball amb el teu equip. Informa al teu equip dels dies en els quals estaràs absent i planifica adequadament les teves responsabilitats perquè la qualitat del servei no es vegi afectada. És important que els teus clients també estiguin informats de la teva absència i deixar-los una persona de contacte per atendre les necessitats que sorgeixin.

Apaga el mòbil unes hores en vacances, t'ajudarà a desconnectar. I modera l'ús de les xarxes socials. Per a molts, són una prolongació del seu treball, fins i tot el seu treball en si, però a l'estiu cal utilitzar-les solament per divertir-se.

I practica algun esport. Encara que no hagis realitzat cap activitat física durant l'any, les vacances estivals són un moment perfecte per començar a agafar aquest saludable hàbit i t'ajudarà al fet que oblidis la rutina laboral.

És el teu moment de descans, aprofita’l!