×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Barcelona, Màlaga i Oviedo, les ciutats amb els habitants més satisfets d'Espanya

Davant l'afirmació "Estic satisfet de viure a la meva ciutat, com se sent? Fortament d'acord, d'acord, en desacord o fortament en desacord?", cap país d'Europa es declara majoritàriament insatisfet.

Aquesta és l'última pregunta que ha realitzat Eurostat per conèixer el benestar a Europa. Concretament, les grans ciutats aconsegueixen el 90% de satisfacció, dos punts més que fa tres anys.

No obstant això, a Espanya, Madrid se situa en la part més baixa del rànquing, en vuitè lloc. Obté un 87%, superant només a Sofia (86%), París (83%), Bucarest (83%), Ankara (83%), Roma (80%) i Atenes (71%). Aquestes últimes serien les ciutats on la vida és més infeliç per als seus habitants, segons les xifres d'Eurostat.

Contràriament, a Espanya també trobem altres ciutats amb nivells de satisfacció més elevats que a la capital. Barcelona, amb un 94%, la qual cosa suposa quatre punts més que en 2012; Màlaga, que el seu 97% supera en un punt la nota de fa tres anys; i Oviedo, que passa en aquest període del 94% al 97%.

Malaguenys i ovetensos afirmen sentir-se tan satisfets com els habitants de Copenhaguen i Estocolm.