×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

40 mesos successius amb un increment de la contractació indefinida

La ministra d'Ocupació I Seguretat Social, Fátima Báñez, ha realitzat una sèrie d'afirmacions sobre l'evolució d'Espanya en la reducció de l'atur i en l'augment de la contractació indefinida, durant la seva intervenció en la inauguració de les Jornades d'Expansió "Lideratge i gestió del Talent ".

Báñez ha ressaltat que Espanya ha passat de la recessió a un creixement econòmic sostingut. "Encadenem 13 trimestres consecutius de creixement econòmic i segons el Fons Monetari Internacional Espanya creixerà el 2017 més que cap altre país desenvolupat", ha afirmat.

En relació a la recuperació de l'ocupació, la ministra ha manifestat que "Tenim un objectiu a curt termini, ha dit, recuperar els 20 milions de llocs de treball previs a la crisi econòmica. Un objectiu que està a les nostres mans si aconseguim que Espanya pugui seguir creant 500.000 llocs de treball a l'any. Però l'ambició del nostre país ha d'anar més enllà, i arribar a les taxes d'ocupació dels principals països europeus, passant del 66% al 75% ".

També ha mostrat dades com que s'han creat gairebé 500.000 llocs de treball en el que portem d'any, havent recuperat 2.2 milions dels destruïts per la crisi, així com que actualment a Espanya portem 40 mesos successius amb un increment de la contractació indefinida.

Per a la ministra l'ocupació pot contribuir a donar resposta a tres grans reptes: la globalització, la digitalització i la tensió demogràfica. Aquests tres aspectes engloben temes clau com la inversió en talent, la gestió empresarial adaptada als nous temps i al fet d'estar pagant cada vegada pensions més altes i a Nas pensionistes que mai, respectivament.

Al final de la seva exposició Fátima Báñez ha fet èmfasi que el repte per als propers anys ha de ser fer d'Espanya "no només un dels millors països del món per viure, sinó també per treballar".