×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Avantatges i obligacions del treballador autònom

El CINC (Centre Internacional de Negocis de Catalunya) i Mútua Intercomarcal tenen l'objectiu en aquesta jornada de crear un espai d'intercanvi i informació al voltant d'una de les figures més importants del teixit empresarial actualment: l'autònom/a. ## Ets autònom? Coneixes les teves obligacions i avantatges fiscals?

D'una banda, respondrem de forma senzilla a les grans qüestions sobre la tributació de l'autònom: Quines despeses em puc deduir? Quins incentius fiscals em puc aplicar? Quines diferències hi ha entre la tributació d'un autònom i la d'una societat? Què em convé?

De l'altra, abordarem qüestions que afecten el dia a dia del treball autònom, repassant les diferents prestacions que poden tenir cobertes segons la contingència concertada, la relació amb les Mútues d'Accidents de Treball i alguns aspectes legals sobre els temes tractats d'aquest col·lectiu.

JORNADA: "Tots els avantatges i obligacions del treballador autònom"

PROGRAMA

  • 08:30h. Recepció i esmorzar per als assistents.
  • 08:45h. Benvinguda i presentació de la jornada.
  • 09:00h. La tributació de l'autònom i aprofitaments fiscals. Ponents: Virginia Cirera Nogués, Advocada especialista en Dret Tributari i Fiscal, i Salvador Planas Saliner, Advocat & Economista, Soci Director Assessoria, de CINC.
  • 09:45h. Conceptes bàsics, prestacions, relació amb les Mútues, concertació de contingències i aspectes legals vigents - Ponents: Fernando Ayala de Gestió de Prestacions i Eusebi González director territorial, de Mútua Intercomarcal.
  • 10:30h. Torn obert de preguntes i cloenda de la jornada.


Data: 19 de junio Hora: 8:30 Lloc de la jornada: Centre Internacional de Negocis de Catalunya; C/Llull 321 Edifici CINC, 08019 BARCELONA

Per confirmar assistència: Pot inscriure's a la jornada de manera totalment gratuïta per telèfon o bé mitjançant correu electrònic: Mútua Intercomarcal 932453965 (ext. 1108. Imma Sanglas) E-mail: isanglas@mutua-intercomarcal.com