×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La Mútua del Bàsquet Manresa

Divendres passat 5 de setembre va tenir lloc a les instal·lacions de la Mútua a Manresa la roda de premsa per a la presentació dels jugadors i el cos tècnic de la Bruixa d'Or Manresa.

Durant la intervenció van atendre als mitjans el director de la sucursal, Ramon Roset, que va assegurar que els jugadors seran atesos pels millors professionals. D'altra banda, el president del Bàsquet Manresa, Josep Vives, va reconèixer el suport que presten a l'equip tant la Mútua com Prevint. I finalment el director general de Prevint, Miquel Soler, va mostrar el seu agraïment al Bàsquet Manresa per confiar en Prevint com a servei de prevenció i va desitjar molta sort a l'equip per a la propera temporada.