×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Estudi sobre les intencions de contractació dels directius

Els directius espanyols expressen intencions de contractació prometedores per als demandants d'ocupació entre els pròxims mesos d'abril i juny. Segons l'Estudi Manpower de Projecció d'Ocupació (2015), un 7% dels directius esperen ampliar les seves plantilles. Contràriament, el 2% anticipa una reducció i el 90% no experimenta canvis. Així doncs, la Projecció d'Ocupació Neta se situaria en +5%

L'informe revela que a Catalunya i en les Illes Balears creixeran les contractacions un 13%, mentre que en altres comunitats autònomes, com Cantàbria, Navarra o La Rioja, es percep també una projecció d'ocupació positiva, encara que amb un creixement més baix.
L'informe assenyala al sector de l'agricultura com un dels quals millors perspectives de creació d'ocupació presenta, amb un 21%. En canvi, la construcció i el sector de les indústries extractives preveuen reduir la seva plantilla.

Una dada reveladora és el de les microempreses (menys de 10 empleats) així com les grans corporacions (més de 350 empleats) on s'espera una creació d'ocupació del 5%, i un 3% en empreses d'entre 11 i 50 treballadors.

Com vam esmentar dijous passat, l'últim informe sobre dinamisme laboral, el “Meta4 IDL” del International Research Center on Organizations de l’IESE (IRCO), concloïa que el passat any s'havia produït un increment del dinamisme laboral al nostre país, on les dones presentaven una major taxa de mobilitat laboral.