×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Autònoms i emprenedors claus per a la recuperació

El passat 13 i 14 de març es va celebrar el II Fòrum d'Emprenedors i Autònoms 2015, organitzat per la Federació Nacional de Treballadors Autònoms (ATA), amb motiu del seu 20 aniversari. En l'acte es va aprofitar per reconèixer i agrair públicament la labor que els treballadors autònoms i emprenedors fan en la creació de llocs de treball a Espanya.

Es va ressaltar la importància d'aquest col·lectiu per la seva contribució a la recuperació econòmica del país, ja que han generat 100.000 llocs de treball en els últims anys. Actualment els autònoms tenen contractats a més de 700.000 treballadors.

Així doncs, gràcies a la labor que desenvolupen com a impulsors de l'economia, tot apunta al fet que el país està en vies de recuperació. Els 775.890 assalariats contractats pels autònoms suposen una part important en la creació d'ocupació a Espanya.

Així mateix es va fer referència a les mesures preses per l'Executiu, amb l'objectiu de fomentar la contractació d'autònoms, ja que, en els últims temps, s'han engegat mesures per facilitar l'activitat d'aquest sector i fomentar l’emprenedoria. Entre aquestes iniciatives, destaquen la Tarifa Plana de 50 euros, o la nova ajuda que permetrà quedar exempts de cotització per contingències comunes a la Seguretat Social els primers 500 euros del salari per als nous contractes indefinits.

Es va concloure que totes les actuacions dutes a terme fins al moment estan donant bons resultats i que s'ha de continuar treballant amb el compromís de tots.