×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Mútua Intercomarcal llança la segona sèrie “Cos en Forma” de la campanya de consells de salut “Cuida't!”

Mútua Intercomarcal llança la segona sèrie de la campanya Cuida't!, iniciativa posada en marxa durant el mes de setembre, i l’objectiu de la qual és millorar la qualitat de vida de les persones i promoure l'estil de vida saludable.

La nova entrega porta per títol “Cos en forma”, i explica de forma dinàmica unes senzilles recomanacions sobre els beneficis que l'activitat física i l'adequat descans ens aporten per millorar la salut física i mental.

Amb aquesta campanya divulgativa, Mútua Intercomarcal busca contribuir en matèria de prevenció i cura de la salut per ajudar a portar una vida més sana, tant en la seva activitat professional com en la personal.

La campanya està disponible al portal de Mútua Intercomarcal, i també es pot accedir a ella a través del nostre canal Youtube.