×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La diversió (planificada) millora la productivitat a l'oficina

Cada vegada són més les empreses que s'han adonat que el treball no té per què ser un lloc monòton, i que una vida laboral rutinària, on els empleats se senten cansats, aclaparats i desmotivats, pot arribar a conduir a pèrdues econòmiques i fins i tot al fracàs en els negocis.

Per aquest motiu, en aquests últims anys, amb la intenció de fer augmentar la productivitat en les empreses i motivar als empleats, s'han creat una infinitat d'activitats lúdiques per a treballadors dins i fora dels horaris d'oficina, per generar, d'aquesta manera, un sentiment d'equip i fer que aquests es diverteixin al mateix temps que se senten orgullosos de la seva empresa.

No obstant això, és important definir l'objectiu que es pretén aconseguir amb aquest tipus de plans, per poder crear una activitat en funció d'aquestes finalitats sense que ningú se senti desplaçat o fora de lloc.

Per això, és fonamental que aquest tipus d'activitats provinguin d'una estratègia més global d'acord amb les metes de la mateixa empresa i sempre comptant amb la possibilitat de ser rebutjada, de no ser així, es quedarà en una mera acció lúdica i, en el pitjor dels casos, una activitat incòmoda i sense sentit per als empleats.

Així doncs, la implicació dels treballadors en aquest tipus d'activitats ha de ser l'eix vertebrador de l'organització d'aquests moments de diversió, en cas contrari, el resultat no serà el desitjat ni per a l'organització ni per al seu equip humà.