×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La DGT llança una nova campanya de sensibilització sobre l'ús del mòbil i les distraccions al volant

La Direcció General de Trànsit llança una campanya de seguretat viària centrada en la conscienciació de l'ús del telèfon mòbil al volant i el nombre d'accidents per distracció degut a l'ús d'aquest dispositiu.

Els accidents per distracció suposen el 38% dels accidents amb víctimes, i tant l'ús del telèfon mòbil com fumar, o manipular aparells instal·lats al cotxe com el GPS o la ràdio, són les principals causes de distracció en aquests accidents.

La campanya està formada per un vídeo en el que es remarquen els perills de la distracció al volant, especialment degut a l'ús del telèfon mòbil. L'spot s'està difonent a través de les xarxes socials de la DGT i de les dels diferents organismes del Ministeri d'Interior, i el seu objectiu es arribar a la major quantitat possible de persones per prendre consciència dels riscos derivats de l'ús del telèfon mòbil al volant.

El ministre d'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha afirmat: "mitjançant aquesta acció volem universalitzar un gest senzill, amable i cordial que serveixi per a advertir a aquells conductors o vianants que van utilitzant el seu mòbil mentre condueixen o creuen les vies, del risc que suposa anar pendent del telèfon, i ningú millor que Tricicle per expressar un missatge amb un simple gest". El trio humorístic Tricicle és el protagonista d'aquesta campanya, i el ministre de l'Interior ha volgut aprofitar l'ocasió per agraïr la seva implicació amb la seguretat viària.

El lema de la campanya és "Al volant, no utilitzis el mòbil". Pots veure l'spot clicant aquest enllaç.