×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Les CCAA rebran prop de 12.000 milions d'euros a través del Fons de Finançament

Segons s'indica a la nota de premsa del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, el Gobern ha acordat assignar a les Comunitats Autònomes un total de 11.935,80 milions d'euros per als dos primers trimestres de 2017.

Els recursos previstos per al primer trimestre de l'any ascendeixen a 7.053,13 milions d'euros per atendre les necessitats de finançament de les Comunitats Autònomes adherides, i per al segon trimestre la quantitat prevista és de 4.882,67 milions d'euros.

Dit import, es repartirà entre totes les Comunitats Autònomes adherides al Fons de Finançament de la següent manera:

 

Font imatge: nota de premsa del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

 

En quant a les entitats locals, la CDGAE (Comissió Delegada del Govern per a Assumptes Econòmics) ha assignat al compartiment del Fons d'Ordenació 431,47 milions d'euros per a aquelles entitats locals que es troben en risc financer pel seu elevat nivell de deute o que no han pogut refinanciar conforme als criteris de la Secretaria General del Tresor i Política Financera.

Al compartiment del Fons d'Impuls Econòmic s'assigna un import màxim de 211,73 milions d'euros per a les entitats locals que hagin complert els objectius d'estabilitat pressupostària i deute públic, i que presentin un període mitjà de pagament que no superi en més de trenta dies el termini màxim previst en la normativa sobre morositat.

Ambdues assignacions formen part de la dotació de 1.000 milions per a 2017 que ha acordat la CDGAE.