×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball

El Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball, que se celebra anualment el 28 d'abril, promou la prevenció dels accidents del treball i les malalties professionals a tot el món. 

És una campanya de sensibilització destinada a centrar l'atenció internacional sobre la magnitud del problema i sobre com la creació i la promoció d'una cultura de la seguretat i la salut pot ajudar a reduir el nombre de morts i lesions relacionades amb el treball.

El present any 2017, la campanya se centra en la necessitat fonamental dels països de millorar la seva capacitat per recopilar i utilitzar dades fiables sobre Seguretat i Salut en el Treball (SST).  

Mútua Intercomarcal s'adhereix a la campanya de l'Organització Internacional del Treball (OIT) del Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball, en línia amb la difusió d'una cultura preventiva per a les empreses i els seus treballadors, facilitant la gestió de les dades relacionades.