×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

En tres anys el 50 per cent del PIB mundial vindrà de la transformació digital

Segons informes de l'International Data Corporation (IDC), el 2021 el 50% del PIB mundial procedirà de negocis afectats per la transformació digital. Aquesta xifra implicarà un creixement de l'economia digital en un 42%.

Aquestes xifres indiquen, d'altra banda, que la inversió tecnològica no només creixerà, sinó que, a més, afectarà a tots els aspectes dels negocis. IDC també apunta que aquest procés que ja han començat a impulsar moltes empreses a Europa estarà completament finalitzat per 2027.

Una de les inversions que es perfila com a 'clau' és la que es farà a la indústria de l'Internet de les coses (IOT), tant pel que fa a la intel·ligència artificial com a l'anàlisi de dades. L'objectiu de fer-ho serà obtenir una major eficiència dels processos que s'executen, una millor experiència del client i un increment en l'estalvi de costos.

De fet, segons afirma Jorge Gil, director general d'IDC, "la inversió en realitat virtual i augmentada per part de les empreses arribarà a superar la despesa en consum el 2019".

Entreu a l'article original fent clic aquí.