×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Radiacions no ionitzants

Ja té a la seva disposició un nou lliurament d’e-Prevenga, sota el títol "Radiacions no ionitzants"

La radiació és una forma de transmissió de l'energia que, en molts casos, resulta imperceptible per als nostres sentits. A l'interaccionar amb la matèria pot generar canvis com l'augment de la temperatura. Quan la interacció és amb el cos humà, les alteracions poden provocar diversos efectes per a la salut, la gravetat dependrà de la quantitat i el tipus de radiació rebuda.

Les radiacions no ionitzants ocupen la part de l'espectre electromagnètic que va de les freqüències extremadament baixes, fins a la radiació ultraviolada visible, infraroja, làser, camps electromagnètics, microones i radiofreqüències. Aquestes radiacions no posseeixen suficient energia per provocar una ionització de la matèria biològica.

La Mútua Intercomarcal, en col·laboració amb l'Associació per a la Prevenció d'Accidents (APA), posa a la seva disposició e-Prevenga, una sèrie de material divulgatiu en matèria de prevenció de riscos laborals.

e-Prevenga és una de les solucions funcionals incloses al Portal de la Mútua Intercomarcal, a disposició de tot el seu col·lectiu de treballadors protegits, empreses associades i col·laboradors.

Accediu al document fent clic aquí.