×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

A Girona: "Novetats Legislatives en matèria de Seguretat Social"

El passat 14 de març Mútua Intercomarcal, de la mà del Col·legi de Graduats Socials de Girona, va dur a terme una sessió informativa coneguda com a "Novetats Legislatives en matèria de Seguretat Social".

La ponència va ser impartida pel Sr. Fernando Ayala, director de l'àrea de prestacions de Mútua Intercomarcal, l'objectiu de la qual era informar de les últimes modificacions legals publicades al Reial decret llei 28/2018 per a la revaloració de les pensions públiques i altres mesures urgents en matèria social, laboral i ocupació.

Es van analitzar aspectes com les modificacions de la cotització a la Seguretat Social en matèria laboral i de contractació, i altres prestacions socials públiques, així com les noves mesures pel treballador autònom que recull aquest RD.

En línies generals, la jornada va ser tot un èxit i va servir entre altres coses, per a resoldre dubtes de mutualistes i assessors laborals.