×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

A Mollet: Bonus 2019

Mútua Intercomarcal va organitzar el passat 9 d'abril una jornada informativa sobre el Bonus 2019, sistema d'incentius de reducció de les cotitzacions per Contingències Professionals i corresponent a l'exercici anterior.

La jornada va estar presidida per Robert Guixa, director de Palau de Plegamans de Mútua Intercomarcal, i Gemma Busquets, directora de la Mútua a Mollet del Vallès.

Germán Montaña Pinilla, director d'Atenció al Mutualista de Mútua Intercomarcal, va ser l'encarregat d'analitzar les novetats d'aquest incentiu, i va informar que les empreses que reuneixin els requisits exigits, podran presentar la sol·licitud de l'incentiu a la mútua o entitat gestora que assumeixi la protecció de les seves contingències professionals.

En finalitzar la sessió, Mútua Intercomarcal va lliurar diferents diplomes acreditatius: el Bonus 2016, el Certificat de Zero Accidents 2017, el Certificat de Gestió de l'Absentisme 2017. També es va reconèixer a l'empresa Purac Bioquímica S.A. per portar més de 50 anys associada a Mútua Intercomarcal.