×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La Mútua, a l'Acadèmia de les Ciències Mèdiques de Catalunya

El passat mes d'abril es va celebrar la sessió anual de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya, organitzada per la Societat Catalana de Cirurgia, Ortopèdia i Traumatologia. Aquesta sessió reuneix als professionals de la Salut de Catalunya, Balears, València i Andorra i el seu objectiu primordial és fomentar la formació continuada amb l'estudi de les ciències de la salut en tots els seus aspectes.

Mario Alonso, Responsable Mèdic de la sucursal de Manresa, va col·laborar presentant el seu estudi “Síndrome del congost toràcic secundari en tractament quirúrgic de fractura de clavícula”. En aquest estudi també han participat activament els metges de Mútua Intercomarcal Xavier Navarrete, Ferrán Gamez, Jordi Saus i Joan Vila. Com a moderador del cas van comptar amb la presència de l'expert traumatòleg Joan Pi i Folguera.

Durant la jornada van intervenir diferents experts de l'Hospital Universitari de Bellvitge, de l'Hospital Municipal de Badalona, de l'Institut Català de Traumatologia i Medicina de l'Esport i del Consorci Sanitari Integral de l'Hospital Broggi.

També van assistir a la jornada el director de l’Àrea Sanitària, Lluis Gené i el director d'Inspecció Mèdica, Víctor Rodríguez.