×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Mútua Intercomarcal participa en la Jornada Tècnica per a Despatxos Professionals

Dimarts passat 19 de novembre, Mútua Intercomarcal va celebrar la Jornada Tècnica per a Despatxos Professionals en la sala d'actes de la Fundació Universitària del Bages (FUB) de Manresa. La ponència a càrrec de Sr. Fernando Ayala, Director de Prestacions de Mútua Intercomarcal, es van abordar temes d'especial interès per als despatxos professionals, com són els dubtes i incidències en la gestió dels despatxos amb la mútua en el seu dia a dia, tant en matèria d'accident de treball i malaltia professional, com en contingències comunes, així com les diferents prestacions que són a càrrec de la mútua.

Finalment, es va abordar tots els canvis normatius que després de la llei 6/2017 i l'RD-Llei 28/2018 han afectat el col·lectiu de treballadors autònoms, donant resposta complerta als dubtes que els professionals presentis van plantejar.

La jornada va ser un èxit de participació, generant-se un interessant debat al llarg de tota la ponència.