×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La Mútua, finalista dels guardons a les millors pràctiques del sector de la PRL

Mútua Intercomarcal ha quedat finalista de la 2a Edició dels Guardons a les millors pràctiques del Sector de la PRL. L'Òrgan Directiu del Fòrum de PRL i l'equip de l'Oficina de Prevenció de Riscos Laborals de Foment del Treball ha volgut donar l'enhorabona a Mútua per la iniciativa presentada pel Director de Prevenció Genèrica, Eusebi González, que va participar en la categoria de "Gestió i Promoció" amb la ponència "Si cuides de tu, cuida d'ells".

L'Òrgan Directiu del Fòrum de PRL ha volgut destacar la professionalitat, la implicació i el compromís de Mútua Intercomarcal en matèria de prevenció i ha agraït la participació en una jornada de difusió i intercanvi d'experiències.

L'acte públic es va celebrar en reconeixement de les millors pràctiques realitzades per empreses del sector de la prevenció de riscos laborals, que desenvolupen accions orientades als seus col·laboradors per a contribuir en la millor de la seguretat i salut laboral.