×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Present i futur del teletreball, el nou paradigma

Segons l'INE, tan sols el 4,3% d'ocupats treballa més de la meitat del temps a casa. La xifra augmenta alguna cosa si es pren als qui ho fan esporàdicament, un 3,2% més. La diferència amb els països nòrdics, on s'aproxima el 15%, és gran.

Però aquestes xifres en els últims dies pujaran exponencialment. Estem rebent informació diàriament de la necessitat de realitzar teletreball, i que en la gran majoria d'organitzacions així s'està duent a terme, quan és possible. El canvi generat és notori, tot el conglomerat empresarial, no sols grans empreses sinó també les pimes i autònoms han de conèixer com actuar, i adaptar-se, sent aquest aspecte clau per a sobreviure en una situació de crisi com l'actual.

Tota CRISI genera una OPORTUNITAT: el nostre entorn econòmic ha d'aprofitar i redefinir les estructures organitzacionals, adaptant-les i millorant-les tecnològicament evolucionant a una gestió basada en la constant millora contínua: planificar, organitzar, dirigir, executar i revisar, que optimitzi la productivitat.

En aquest sentit, des de totes les entitats, empreses i organismes públics que tenim responsabilitats des del punt de vista de Seguretat i Salut Laboral, també tenim l'obligació d'establir criteris que permetin minimitzar qualsevol risc en la salut i seguretat d'aquests nous models de relacions laborals i que compleixin amb el criteri de millora tecnològica i millora contínua.

*Continua llegint l'article descarregant el document sencer aquí.