×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Doce alimentos beneficiosos para tu corazón

Estem 100% segurs que alguna vegada has somiat a agafar el cotxe amb la teva parella o amics i llançar-te a l'aventura. No fa falta anar-se'n a fer la ruta 66 per viure una experiència sobre rodes inoblidable, només necessites tres coses: carreteres, ganes i aquesta guia per a organitzar un road trip perfecte!

Què portar en un road trip? Per a gaudir al màxim del teu viatge, és més fàcil fer-ho si has previst alguns detalls com, per exemple:

  • Descarrega't aplicacions en el teu mòbil, ja que hi ha algunes que pots fer servir sense tenir internet. No obstant això, recorda que el vell mapa de carretera pot salvar-te en més d'una ocasió i no ocupa espai!
  • Descarrega't la teva música o podcasts preferits per escoltar durant el trajecte. Tot i que si prefereixes escoltar música nova i diferent, et deixem la nostra nova llista de Spotify "Canta al cotxe". És perfecta per a un road trip!
  • Porta amb tu unes ulleres de sol. Són un imprescindible per conduir a determinades hores del dia i, perquè enganyar-nos, també són un 'must' a incloure en les teves fotos més estiuenques.
  • Compra algun snack saludable i, sobretot, que no falti aigua!
  • Prepara't per als imprevistos! No hi ha road trip si la roda del cotxe es punxa, així que completa bé el teu kit d'emergències en carretera.
  • Immortalitza els millors moments d'aquest viatge èpic amb la càmera de fotos.

Consells perquè el road trip sigui perfecte:

  • Fuig dels peatges. Les carreteres secundàries són més atractives a la vista que les autopistes, i són gratis!
  • Documentació en regla. Sembla obvi, però segur que t'ha passat més d'una vegada que el permís de conduir o l'assegurança del cotxe estigués caducada.
  • Si viatges a l'estranger informa't de les normes de circulació del país. És necessari carnet internacional de conduir? Tampoc oblidis consultar les normes sanitàries recomanades a conseqüència de la pandèmia (dóna-li un cop d'ull aquí).
  • Si vols estalviar al màxim, prova de fer acampada lliure, en el cas que estigui permès al país que vagis a visitar. Busca descomptes en aplicacions especialitzades i viu una experiència 100% local i autèntica.
  • Revisa que el teu cotxe estigui preparat per al road trip. En el cas que no ho estigui, pots llogar una furgoneta 'camperitçada' per fer un viatge que et donarà total seguretat i comoditat.
  • És important que hi hagi més d'un conductor. Conduir cansa i en viatges llargs, les hores que es passen en la carretera són moltes. Però, ull! No deixem de costat als 'sense carnet', són els millors DJ's del món! No creieu?

Planificar o improvisar?

Des de Mútua Intercomarcal la resposta correcta és: planificar deixant espai a la improvisació. Viatja sense pressa. Baixa del cotxe cada vegada que trobis un lloc sorprenent, un paisatge sublim o una posta de sol inoblidable. Viatja gaudint de cada moment, cada quilòmetre recorregut i de cada cançó que soni en la teva llista de reproducció.