×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

El mes d'agost registra un augment de les ofertes d'ocupació del 27%

Segons les últimes dades revelades per Infojobs, l'oferta d'ocupació ha augmentat un 26,7% més a l'agost, amb un total de 119.832 llocs de treball registrats. Es tracta d'un augment considerable respecte l'any passat, quan es van comptabilitzar un total de 25.232 llocs vacants.

Dels llocs de treball que s'han ofert durant el mes d'agost, més de la meitat eren a jornada completa (63%), li segueixen les contractacions a temps parcial (19,8%), i, finalment, la jornada intensiva que van representar un 4,6%.

El 34,1% dels llocs requerien experiència laboral prèvia de, almenys, un any. Malgrat això, pels quals no comptessin amb experiència, encara podien optar a més de 43.896 llocs.

Les vacants més ofertes durant el mes d'agost van ser per a comercial i vendes (31,2%), informàtica i telecomunicacions (17,4%) i atenció a clients (14%). En total, aquests llocs sumen sis de cada deu ofertes d'ocupació.

Es van apuntar un total de 838.490 candidats a les ofertes del passat mes d'agost, dels quals el 44,8% tenia estudis universitaris i el 27,2%, un cicle formatiu.

Finalment, la companyia destaca que el 77% dels candidats prefereixen un contracte indefinit, mentre que el 20,1% opta per la contractació per una durada determinada. I quant a la durada de la jornada laboral, la majoria dels candidats preferien una ocupació a jornada completa (35%), enfront de l'11,2% que es decantava per la jornada intensiva.